skip to main content
Logo TiBi Zorg

Wie ben ik

Mijn naam is Noëlle Peters.
Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan het welbevinden van mijn medemens en daardoor aan een meer bewuste, gezonde en vitale maatschappij. Ik werk dus graag met mensen en heb als autisme-specialist ruime ervaring op het gebied van begeleiding en coaching van mensen met autisme en mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Ik hou van oplossingsgericht werken en bewandel onconventionele paden als het nodig is, voor het welzijn van mijn cliënten. In mijn begeleiding maak ik uiteraard gebruik van mijn opleidingservaringen maar zeker ook van mijn levenservaringen om nog beter aan te kunnen sluiten bij mijn cliënten.

Mijn kernwaarden
Ik wil vanuit een positieve grondhouding en levensvisie werken met de volgende vier kernwaarden:
  1. Zorg leveren op een menselijke maat... De mens centraal!
  2. Verlenen van samenhangende/geïntegreerde zorgondersteuning met als doel de zelfredzaamheid te behouden of preventief te vergroten.
  3. Als dé persoonlijke regisseur fungeren binnen een netwerk van organisaties voor mensen met autisme, mensen met NAH, senioren, jong gehandicapten of personen/gezinnen met een noodzakelijke dringende hulpvraag, zonder verlies van eigen regie.
  4. Bijdragen aan een beter gevoel van welbevinden en een gezonder en vitaler participerend leven.
Ik kan bij mijn aanpak bogen op mijn diverse opleidingen zoals Psychologie (HBO) aan de Academie voor psychosociale opleidingen, HBO Bedrijfsmaatschappelijkwerk, HBO Autisme Practitioner, Life Balance coaching opleiding, NLP Practitioner en meer.

Vanuit mijn holistische visie ben ik bezig met Ayurveda, een 4000 jaar oude levensfilosofie en geneeswijze, erkend door WHO. Het is mijn intentie om de Ayurvedische kijk op gezondheid, specifiek de preventie of ondersteunende werking van juiste voeding te laten integreren met mijn werk.
Noëlle Peters, TiBi Zorg
© TiBi Zorg - Realisatie: Yepdesign